And it feels like I’m drowning

Vardag / Permalink / 0
 Tisdagen slutade definitivt inte med plugg som jag hade planerat. Jag följde med mamma till stan istället och yogade. Efter det åkte vi och kollade runt lite grann, for på jysk gjorde vi också en snabbis. 
 
Idag har jag därmot tagit igen lite av det jag skulle göra igår. Var på skolan först, kom hem och bakade lite och efter det har jag faktiskt pluggat lite grann. Nu har jag tagit en paos från studerandet och funderar på att gå ut på en promenad för att få lite idéer om hur jag kan förbättra min rapport jag suttit och skrivit på nu. 
 
 

när livet ger oss citroner så gör vi lemonad

Vardag / Permalink / 0
 Hej igen! I helgen så hände väll inte överdrivet mycket, i fredags var jag med Fanny, vi var i stallet och for ut och skrittade en liten sväng, riktigt mysigt! I lördags var jag med Liv ett tag, vi pratade lite, spelade lite och tog det mest lungt. På söndagen fixade jag lite här hemma och efter det så åkte jag och pappa in till stan och kikade på lite innebandy.
 
Igår gick jag skola, sen så var jag på en utbildning på hotellet. Efter det försökte jag plugga lite, men det gick mindre bra, haha.. Idag så har jag varit på skolan, sen nu vet jag faktiskt inte riktig vad jag ska göra. Borde plugga men får se vad som händer, lämnar dörrarna öppna om man säger så, haha.
 
 
 
 
 
 

Jag vill ha allt de där som du har, dina läppar dina andetag

Vardag / Permalink / 0
 Tjenare bloggen! Har som vanligt haft rätt mycket för mig i veckan. I tisdags hade vi bara en lektion så var med Roy och så istället. På kvällen åkte jag till Vanessa och var med henne och Liv, vi åt god frukt och kikade lite på tv. På onsdagen hade vi skolfoto som jag förövrigt såg förjävlig på, haha.. På kvällen så var jag med Julia vilket var jätte trevligt! 
 
Igår så var jag me Liv och Vanessa, vi åkte in till stan och shoppade lite. Idag så är det lite oklart vad som händer, nånting ska jag väll göra men får se vad det blir.
 
 
Till top