Life is like a roller coaster. You can either scream their is a bump, or you could throw your hands up and enjoy the ride.

Vardag / Permalink / 0
 Hej bloggen! Gårdagen var väldigt rolig. Var som sagt en överraskningsfest för Wille och Filip. Var super kul och träffa alla människor, var ett bra tag sen man träffade de människorna! Dansade även som en galning, haha. De enda tråkiga är väll att jag tappade mobilen som kraschade ganska hårt, så den är tokslut.. Aja, whatever, livet går vidare.
 
Idag ska jag iallafall till mormor och morfar och köra vattenskoter och ha kräftskiva, mums! Efter det ska vi förhoppningsvis fara och kolla på en lägenhet(!!) jätte taggad på det, så hoppas den är fin. Nä, nu måste jag börja göra iordning mig. Au revior!!
 
 
haha, troligtvis jag igår
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jobb

Vardag / Permalink / 0
Tjenixen bloggen! Igår så stannade jag i Vännäs ett tag, sen så åkte jag hem och såg på Harry Potter och bara tog det lungt. Var så sugen på att fara ut men gick mindre bra eftersom jag skulle börja jobba 05.45.. 

Iallafall, som jag nämnde nyss började jag jobba tidigt imorse. Har varit så sjukt lungt idag, men är rätt skönt de också ibland. Ikväll iallafall så blir det överraskningsfest, det ska bli kul! Nä, nu ska jag fortsätta jobba, hade!What defines us is how we rise after falling

Vardag / Permalink / 1
Hej bloggen! Har varit en ganska bra dag idag utan att något speciellt har hänt. Varit på allmänt bra humör och livet rullar på. Det enda som har varit sämre med denna dag då är att jag aldrig lyckades somna.. Det slutade med att jag satt och räknade matte(!?) sådär klockan 1 på natten.. Ingen anning varför, men så var läget! Sen så var det egentligen tänkt att jag och Julia skulle vara med varandra idag, men det vart lite förhinder så vi ska ta det nästa vecka istället. Tror att det blir nog bra ändå:)
 
Ikväll har jag inga speciella planer förutom att jag ska ut och träna. Oklart ännu om det blir gymmet eller en springtur. Har gjort klart det mesta av plugget som går att göra, men har några små saker som jag hade tänkt mig att försöka ta tag i. 
 
 
 
Till top