home is wherever i'm with you

Vardag / Permalink / 0
Hej bloggisen! Igår så efter jag varit hos vera så åkte jag hem med bussen, och när jag väl var hemma så packade jag upp och städade lite lätt, dammsugade huset, plockade bort i rummet osv. Efter ett tag så gjorde jag pannkakor till lunch/middag. När jag ätit klart så tog jag moppen till stallet och red ut med tove. Fixade sen klart i stallet och så. När jag kom hem satt jag och mamma och kollade på flyg till england, mest bara för kul. Oj, så sugen man blir på att resa bort! Drömma kan man ju alltid göra. Efter det så gick jag och la mig för att sova. 
 
Idag så har jag inte hunnit med att göra så mycket. Jag steg upp 10-11 någon gång och åt frukost, sen så har jag inte hunnit med att göra speciellt mycket mer. Ska iallafall upp till stallet, städa och planera lite inför morgondagen idag. 
 
finfina doris!<3
 

New in

Vardag / Permalink / 0
linne från H&M
ögonbrynsskugga från make up store
tröja från carlings
tröja från carlings
 

@veras place

Vardag / Permalink / 0
Amen tjena bloggen! Igår så börjades dagen med att jag och mamma åkte till stallet och släppte ut hästarna, sen så red jag porran och fixade allt i stallet. Efter det var det bara att fara hem och göra iordning sig för att fara vidare till stan. Jag och mamma började med att träffa hennes kompis på en resturang för att äta lunch. Efter det så gick jag runt och köpte lite smått och gott, eller det jag egentligen verkligen skulle köpa som var själva anledningen att jag åkte ner till stanglömde jag såklart att köpa.. Attans! Nämen efter vi varit där ett tag mötte jag upp vera och då åkte vi på lite olika ställen med mamma och senare drog vi hem till vera. Det var verkligen hur länge sen som helst jag var här så det känns bra att äntligen vara här! Iallafall så gjorde vi lite allt möjligt. Vi fulade oss som vanligt, gjorde kladdkaka, gick ut på en promenad och pratade, fixade hennes hår osv. Alltid lika trevligt att vara med henne! 
 
Idag har vi inte gjort så mycket. Vi steg upp vid tio någon gång och käkade frulle osv. Sen har vi legat och degat sen dess, haha typical typ. Aja, nu tror jag att jag ska fixa hennes hår, så skriver mer senare, puss hej!
 
fina vänn!
 
Till top