Teneriffa

Resor, Vardag / Permalink / 1
Hola! Just nu ligger jag och Hilda vid ett hotell och "solar" lite. Är väldigt molnigt idag så är lite tråkigt.. Men annars är det bra väder, är 24 grader just nu så klagar inte!

Kan berätta lite kort vad vi har gjort för något under dehär dagarna vi har varit här i Teneriffa! På söndagen när vi kom hit packade vi först upp lite saker, sen visade våra kompisar oss runt lite grann här. De skulle sen äta middag med klassen, så vi gick och åt själva. Åt vid en jätte mysig resturang! Var verkligen jätte gott där också, 5 av 5 toasters får stället. The lucky one tror jag stället hette, rekommenderas verkligen. 


Efter det gick vi runt och kollade lite. Vi gick till en karnival där det fanns massa stånd och karuseller osv. När vi sen kom hem somnade vi direkt. Vi hade bara sovit i 4h, så var verkligen skönt.

Igår åkte jag, Ada och Hilda till Hippie Beach, eller snarare sagt gick. Var en lång men mysig promenad dit, genom en massa berg. Var en hel del hyddor som var bygda där, coolt men lite tragiskt att se. Menar är sjukt sorgligt att de tvingas bo sådär eftersom alla stora och små hotell byggs överallt.


Efter vi varit där gick vi till en bar och kollade internet, var väldigt mysigt där faktiskt. Senare på kvällen gick vi upp på ett berg och bara chillade och tog en öl. Var verkligen fint där uppe. 


#1 - - Paulina:

Åh, vad det ser härligt ut!! :)

Till top